Onderdelen Dolce Gusto

Onderdelen Dolce Gusto

Dolce Gusto machines maken de lekkerste koffie, maar zijn vaak behoorlijk prijzig. Gelukkig hoeft u dankzij Koffiemachine-onderdelen.nl niet meteen een nieuwe Dolce Gusto koffiemachine aan te schaffen als er eens iets kapot gaat. Bent u op zoek naar losse onderdelen voor uw Dolce Gusto koffieapparaat? Bij Koffiemachine-onderdelen.nl vindt u een ruim assortiment met onderdelen voor uw Dolce Gusto koffieapparaat.

Assortiment Dolce Gusto onderdelen

In ons assortiment Dolce Gusto onderdelen kunt u terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld een capsulehouder, een waterreservoir, een diffuser, en een lekbak en nog veel meer. We hebben Dolce Gusto onderdelen voor alle modellen; de Melody I, Melody II, Melody III, Circolo, Fontana en Piccolo, Creativo, Genio, Mini Me en Oblo. U klikt simpelweg op het model dat u heeft en krijgt een overzicht te zien van alle onderdelen van dat model.

Behalve Dolce Gusto onderdelen leveren wij ook onderdelen voor andere capsule machines, waaronder Nespresso onderdelen en onderdelen voor Tassimo machines.

Reiniging en onderhoud van uw Dolce Gusto machine

Kalkaanslag kan uw Dolce Gusto machine aan de binnenkant aantasten, waardoor het apparaat sneller kapot kan gaan. Om ervoor te zorgen dat uw koffiemachine zo lang mogelijk goed blijft functioneren, moet deze zo nu en dan dus ook ontkalkt worden. Hiervoor kunt u één van onze speciale ontkalkingsvloeistoffen bestellen. Het ontkalken gaat bij alle Dolce Gusto machines min of meer op dezelfde manier; voor specifieke instructies kunt u de handleiding van uw model raadplegen.

Dolce Gusto onderdelen online bestellen

Bij Koffiemachine-onderdelen.nl hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van Dolce Gusto koffiemachines, en u heeft dan ook keus uit een ruim assortiment. Al onze Dolce Gusto onderdelen worden snel geleverd. Bestelt u voor €75 of meer? Dan profiteert u ook nog eens van een gratis verzending. Wat wilt u nog meer?

Sub-categorieën

Krups Dolce Gusto Circolo
Krups Dolce Gusto Creativa
Krups Dolce Gusto Fontana
Krups Dolce Gusto Genio
Krups Dolce Gusto Melody 1
Krups Dolce Gusto Melody 2
Krups Dolce Gusto Melody 3
Krups Dolce Gusto Mini Me
Krups Dolce Gusto Oblo
Krups Dolce Gusto Piccolo
Capsulehouder
Dolce Gusto waterreservoir

Er zijn geen producten in deze categorie.