Magimix koffiemachines

Magimix koffiemachines

Een kapotte koffiemachine is een regelrechte ramp voor elke koffieliefhebber. Dit betekent echter niet gelijk dat u honderden euro’s moet uitgeven aan een nieuwe koffiemachine. Want wist u dat het meestal slechts één onderdeel is dat het niet meer doet? En die onderdelen zijn meestal gewoon los te bestellen. Zo kunt u een hoop onnodige kosten besparen! Zoekt u onderdelen voor uw Magimix koffieapparaat? Bij Koffiemachine-onderdelen.nl bent u aan het juiste adres.

Assortiment Magimix onderdelen

Magimix koffiemachines zijn simpel, efficiënt en degelijk. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kunt u onderdelen gewoon online bestellen bij Koffiemachine-onderdelen.nl. Of u nu op zoek bent naar filters of filterhouders voor uw Magimix koffieapparaat, u vindt het allemaal in onze webshop.

Naast Magimix onderdelen leveren wij onderdelen voor elke andere koffie volautomaat. Zo hebben we Bosch en Siemens koffiemachine onderdelen, AEG koffiemachine onderdelen en DeLonghi onderdelen, alsmede onderdelen voor Jura koffiemachines.

Reiniging en onderhoud van uw Magimix koffiemachine

Om onbezorgd van uw Magimix koffiemachine te blijven genieten, is het van cruciaal belang dat u uw machine goed onderhoud. Dat betekent dat u het apparaat (afhankelijk van de hardheid van het water in uw regio) ten minste twee keer per jaar moet ontkalken. Voor de beste resultaten gebruikt u hiervoor een universele ontkalkingsvloeistof voor koffie volautomaten. Uiteraard is deze gewoon online bij ons te bestellen.

Magimix onderdelen online bestellen

Magimix koffiemachine onderdelen bestelt u heel eenvoudig in onze webshop. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus uw koffiemachine onderdelen worden snel geleverd. Dankzij het Webshop Keurmerk bent u verzekerd van een veilige transactie, en bovendien profiteert u bij besteding vanaf €75 van een gratis verzending. Zo kunt u dus nog meer besparen op uw bestelling!

Sub-categorieën

Filter voor koffiemachines van Magimix - 1 kops

1 kops filter voor koffiemachines van Magimix Geschikt voor o.a.: Magimix l`expresso, Magimix ..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Filter voor koffiemachines van Magimix - 2 kops

2 kops filter voor koffiemachines van Magimix Geschikt voor o.a.: Magimix l`expresso, Magimix ..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2