Koffiepadmachines

Koffiepadmachines

Hoe degelijk ze ook zijn, zelfs de beste koffiepadmachines gaan wel eens kapot. Moet u dan meteen een nieuw exemplaar aanschaffen? Nee hoor! Het probleem is in veel gevallen te verhelpen door het defecte onderdeel te vervangen. Daarna kunnen ze weer jaren mee! Bij Koffiemachine-onderdelen.nl kunt u terecht voor alle onderdelen voor koffiepadmachines.

Assortiment koffiepadmachine onderdelen

Wij leveren een ruim assortiment aan onderdelen Philips Senseo. De Philips Senseo werd uitgebracht in 2001 en was de eerste koffiepadmachine. Inmiddels zijn er ook weer allerlei nieuwe modellen geïntroduceerd, waaronder de Senseo Quadrante, de Senseo Sarista en de Senseo Up, het kleinste en meest energiezuinige model tot nu toe. Uiteraard hebben wij onderdelen voor alle modellen. Verder leveren we ook onderdelen voor de WMF koffiepadmachine. Klik hieronder op het merk en model dat u heeft en u krijgt een compleet overzicht van alle beschikbare onderdelen.

Verder leveren wij ook capsule machine onderdelen en onderdelen voor koffie volautomaten.

Reiniging en onderhoud van uw koffiepadmachine

Doordat er in ons land relatief ‘hard’ water uit de kraan komt, hebben we veel last van kalkaanslag. Bij een koffiepadmachine zet die kalkaanslag zich af in o.a. het waterreservoir, maar ook aan de binnenkant van de machine waar we vrijwel niet bij kunnen. Door eens in de zoveel tijd uw apparaat te ontkalken met een speciale ontkalkingsvloeistof voor koffiepadmachines voorkomt u dat de machine door de kalkaanslag wordt aangetast. Zo gaat uw koffiepadmachine minder snel kapot en heeft u er aanzienlijk langer plezier van.

Koffiepadmachine onderdelen online bestellen

Koffiemachine-onderdelen.nl is al jaren gespecialiseerd in alle denkbare koffiemachine onderdelen. Ook onderdelen voor AEG koffiemachines bestelt u eenvoudig online in onze webshop met Webshop Keurmerk. Vrijwel alle AEG onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien profiteert u bij bestellingen vanaf €75 van een gratis verzending.

Sub-categorieën

Onderdelen Philips Senseo
Onderdelen WMF

Er zijn geen producten in deze categorie.