Onderdelen Philips Senseo

Onderdelen Philips Senseo

De Philips Senseo is een geweldige koffiemachine; één enkele druk op de knop, en u geniet binnen enkele seconden van een goede bak koffie met een heerlijke cremalaag. Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets kapot gaat aan de machine, of dat u een padhouder kwijtraakt. Gelukkig zijn dergelijke onderdelen ook gewoon los te verkrijgen. Alle onderdelen voor uw Philips koffiepadmachine bestelt u heel eenvoudig bij Koffiemachine-onderdelen.nl, dé koffiepadmachine onderdelen specialist!

Assortiment Philips Senseo onderdelen

Wij leveren onderdelen voor alle Senseo modellen: de Philips Senseo Quadrante, de Philips Senseo Twist en de Philips Senseo Viva Cafe. Kies het model dat u heeft en u krijgt een compleet overzicht van alle onderdelen van dat model. Denk bijvoorbeeld aan padhouders, lekbakken, verwarmingselementen en waterreservoirs.

Behalve onderdelen voor uw Philips Senseo apparaat leveren wij ook onderdelen voor de WMF koffiepadmachine.

Reiniging en onderhoud van uw Philips Senseo

Sommige Senseo modellen zijn voorzien van een ‘kalklampje’ dat gaat branden wanneer het apparaat ontkalkt moet worden; dit is na ongeveer 400 kopjes koffie. Heeft uw Senseo apparaat geen kalklampje, dan wordt aanbevolen uw Senseo één keer in de drie maanden te ontkalken. Het is belangrijk dat uw Philips Senseo op de juiste manier wordt ontkalkt. Hiervoor kunt u bij ons een speciaal voor Senseo apparaten ontwikkelde ontkalker bestellen.

Philips Senseo onderdelen online bestellen

Onderdelen voor uw Philips koffiemachine bestellen? Dat doet u heel voordelig via onze webshop. Als specialist op het gebied van koffiemachine onderdelen bent u bij ons altijd verzekerd van een ruim aanbod en een prima service. Bovendien profiteert u bij besteding vanaf €75 van een gratis verzending van uw bestelling.

Sub-categorieën

Philips Senseo Quadrante
Philips Senseo Twist
Philips Senseo Viva Café

Er zijn geen producten in deze categorie.